Kat-Vis LogoKat-VisLeerattelier

Harmonica tas fantasie bruin

Harmonica souffle tas fantasy brown

Harmonica fantasie bruin

Een unieke harmonica-gevouwen tas, vakkundig vervaardigd volgens de innovatieve vouwsouffle-techniek. Deze tas is een meesterwerk van vakmanschap, bestaande uit verschillende losse compartimenten die naadloos zijn samengevoegd. In opgevouwen staat presenteert de tas zich bescheiden en compact, maar eenmaal uitgevouwen onthult deze tas een overvloed aan ruimte die je verrast.

Laat je verbazen door de slimme indeling met maar liefst 7 prachtige vakken die deze tas sieren. Elk vak is zorgvuldig ontworpen om je essentiële items te organiseren, of het nu gaat om je telefoon, sleutels, make-up of andere benodigdheden. De harmonie tussen functionaliteit en esthetiek komt tot leven in dit meesterwerk.

De tas is vervaardigd van hoogwaardig fantasiebruin leer dat perfect samengaat met de elegante zwarte hardware. Deze harmonieuze combinatie van kleuren en materialen geeft de tas een tijdloze en veelzijdige uitstraling die moeiteloos bij elke gelegenheid past.

Deze bijzondere tas is beschikbaar voor slechts 198 euro. Bovendien heb ik in mijn atelier dit model tas ook in andere leersoorten, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl en voorkeuren past. Waar wacht je nog op? Voeg deze harmonica-gevouwen tas toe aan je collectie en ervaar de perfecte balans tussen functionaliteit, schoonheid en vakmanschap.

Harmonica tas detail
Harmonica soufflé tas bruin detail
Volg me
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste KAT-VIS nieuwtjes. _Ik beloof dat ik niet zal spammen. _
Social media