Kat-Vis LogoKat-VisLeerattelier

Over KAT-VIS

Ik ben Linda, oftewel KAT-VIS. Het ambacht van het werken met leer heb ik mij volledig eigen gemaakt. Mijn creativiteit, gevoel voor mode en trends maken het mogelijk om mijn droom waar te maken: het creëren van prachtige items die het dagelijkse leven leuker, fleuriger en gemakkelijker maken.

Sinds 2020 werk ik vanuit mijn eigen leeratelier in Oldenzaal, Lemselo, aan handgemaakte tassen en accessoires van leer. Elk product dat ik maak is uniek en met liefde vervaardigd. Ik gebruik leer dat ik in kleine oplages heb ingekocht of gerecycled leer, wat mijn werk niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk maakt, maar ook vol karakter en originaliteit.

Een echte KAT-VIS herken je aan het unieke visje dat altijd ergens subtiel in de tas verwerkt is. Waar precies? Dat is altijd een verrassing.

Voor de voering van mijn tassen maak ik gebruik van een uitgebreide collectie textiel die ik door de jaren heen met zorg heb verzameld. Als het kan, geef ik materiaal een tweede leven voor de voering van de tassen, omdat ik geloof in een duurzame toekomst voor ons textiel. We leven immers in een overvloed aan stoffen. Waarom alleen nieuw materiaal gebruiken als de meest prachtige exemplaren al beschikbaar zijn? Elk stukje textiel heeft zijn eigen unieke karakter.

Leeratelier KAT-VIS is ook een geweldige plek om te bezoeken als je interesse hebt in het zelf maken van tassen. Ik bied workshops aan waarin ik mijn kennis en vaardigheden met je deel, zodat jij kunt leren hoe je je eigen leren tas kunt creëren. Ongeacht je ervaringsniveau, neem ik de tijd om je te begeleiden en aan te moedigen.

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Volg me
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste KAT-VIS nieuwtjes. _Ik beloof dat ik niet zal spammen. _
Social media