Kat-Vis LogoKat-VisLeerattelier

Strandtassen

Een stijlvolle metgezel voor al je zomerse avonturen

Stel je voor: zachte zandstranden, de verfrissende bries van de zee en het vrolijke gelach van mensen die genieten van de zomerzon. Wat is er beter dan een trendy en functionele strandtas om al je strandbenodigdheden in stijl mee te nemen? In mijn atelier vind je de perfecte metgezel voor jouw ultieme strandavontuur.

De collectie strandtassen van Kat-Vis zijn een combinatie van elegantie en duurzaamheid. Ik maakt gebruik van een materiaalmix van linnen en leer, waardoor onze tassen niet alleen stijlvol zijn, maar ook bestand tegen de uitdagingen van een dag aan zee.

Of ontdek de 'Ariel' collectie, in betoverende glinsterende blauwtinten, geinspireerd op de kleuren van de zee.

De tassen zijn van lekker groot formaat en bieden voldoende ruimte om al je strandbenodigdheden mee te nemen, zoals een handdoek, zonnebrandcrème en zelfs een opvouwbare strandstoel. Daarnaast zijn er handige vakken voor je telefoon, sleutels en portemonnee, zodat je alles georganiseerd kunt houden.

Verschillende modellen vanaf 79,-

Volg me
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste KAT-VIS nieuwtjes. _Ik beloof dat ik niet zal spammen. _
Social media